top of page
Bild1.JPG

OM VÅR VERKSAMHET

Systemlösningar - från individ till organisationen

Institute of Why erbjuder omfattande kompetens och djup branschkunskap som är nödvändig för att hjälpa dig att lösa de mest komplexa frågorna i din organisation.

Med vårt nätverk skapar vi de bästa löningarna för er.


Vill du själv ta del av expertisen på Institute of Why?

Ring oss idag och samtala om vad vi kan göra för dig.

Tel/Hans +46 (0)70 609 24 64

Om oss: Om

TEAMET

Lär känna oss!

Cecilia är legitimerad sjuksköterska sedan 25 år med erfarenhet från en mängd olika specialiteter och har även arbetet som verksamhetsledare och som VD i eget bolag. Cecilia har alltid haft ett stort intresse för kost och en hälsosam livsstil och upplevt att den konventionella vården ofta förbisett detta i sin behandling av dem med kroniska livsstilssjukdomar.

Känslan av att vi behandlar sjukdomar med mediciner som egentligen kan behandlas med en sundare livsstil och bra förutsättningar för kroppen att fungera rätt växte sig starkare.

Efter att själv ha drabbats av kroniska svårtolkade besvär med stor påverkan på livskvalitén där sjukvården inte kunde hjälpa till kom hon i kontakt med funktionsmedicin och beslutade sig för att utbilda sig till funktionsmedicinsk terapeut och själv arbeta efter denna metod.

 

Hans är beteendevetare inom arbetslivspedagogik har alltid varit intresserad av mat och dess råvaror. Utbildad kock från början av yrkeslivet och drivit egen restaurang som var väldigt stressigt.

Vägen till beteendevetenskapen gick via utbildning och arbete som massageterapeut på ett center för arbetslivsrehabilitering. Här blev han mer nyfiken för vilken roll kommunikationen har för vårt välmående och läste vidare.

När de egna symptomen och ett sämre välmående började bli för uppenbara så startade en ny resa, för när vissa symptom och viktproblem inte vill ge med sig hur man än tar sig an dem då behöver man lyfta blicken. Genom att testa de tips och föreställningar om vad som ska vara bra för en kropp och dem inte fungerar, då får man ompröva sina föreställningar och söka andra fakta och gå utanför gängse norm.

Med ökad förståelse för vad vissa livsval har skapat för förutsättningar för den kroppen, vegetarian i 10 år och därefter ett stressigt förretagsliv som restaurangägare, inför framtiden och vad det kan leda till för autoimmuna sjukdomar, så har Hans hittat vägar som fungerar för honom.

Det är det som är arbetssättet för oss; att hitta individens väg framåt för det finns inte En väg som passar alla.

Tillsammans jobbar vi nu med hela individen och/eller teamet – tillsammans byggs styrkorna som tar er till en livgivande tillvaro.

2014-07-13 17.18.30.jpg

CECILIA ÖDLUND

Legitimerad sjuksköterska
Funktionsmedicinsk terapeut
Kost och hälsocoach

Hans_framifrån_glasöga_uppe_vit_tiltad.j

HANS HALLENGREN

Beteendevetare inom arbetslivspedagogik
Certifierad inom Appreciative Inquiry, Weatherhead School of Management, Cleveland, USA
Kock
Diplomerad massageterapeut

Om oss: Team
bottom of page